Кадър Нова тв Мъж с огнестрелна рана е бил открит днес.

...
Кадър Нова тв Мъж с огнестрелна рана е бил открит днес.
Коментари Харесай

Откриха застрелян крупния земеделец Румен Тодоранов

Кадър Нова тв 

Мъж с огнестрелна рана е бил открит през днешния ден. Става дума за земеделския производител Румен Тодоранов. Открит е в дома му в горнооряховското село Поликраище. За последно тази заран от служащите си, на които разпределил дилемите и се прибрал в бащината си къща. Там Тодоранов е прострелян евентуално с ловна пушка. Първоначалният оглед навежда към самоубийство, само че полицията работи по всички вероятни версии, съобщи.

Румен Тодоранов създава пшеница, ечемик, рапица, слънчоглед и царевица. Развива и биологично произвеждане на ябълки и сини сливи на повърхност от 72 дка. Общо земеделецът обработва над 10 000 дка в Горнооряховско и Великотърновско, а съселяните му от с. Поликраище го познават като самоотвержен донор, подкрепил не е едно и две мероприятия.

Засега по случая няма публична информация от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в остарялата столица.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР